Πλατινί: «Εύκολα νικητής της Χρυσής Μπάλας ο Βαράν»

Πλατινί: «Εύκολα νικητής της Χρυσής Μπάλας ο Βαράν»

Την άποψη του για τον νικητή της «Χρυσής Μπάλας» έκανε γνωστή ο πρώην πρόεδρος της UEFA

Εύκολη την επιλογή του νικητή της «Χρυσής Μπάλας» για το 2018 θεωρεί ο Μισέλ Πλατινί.

Με δηλώσεις του σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο θρύλος του ποδοσφαίρου πιστεύει πως ο νικητής του βραβείου πρέπει να είναι ο Ραφαέλ Βαράν, καθώς ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τόσο το Champions League με τα χρώματα της «βασίλισσας», όσο και το Μουντιάλ με τους «τρικολόρ».

«Ποτέ δεν ήταν στο παρελθόν πιο εύκολη η επιλογή στο ποιος πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Υπάρχει μόνο ένας ο οποίος έχει κατακτήσει και το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνήθως η συζήτηση είναι «Ρονάλντο ή Μέσι; Μέσι ή Ρονάλντο;», αλλά φέτος μόνο ένας τα έχει πάρει όλα. Το όνομά του είναι Βαράν. Είναι ένας άριστος παίκτης, πολύ καλός» ήταν οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της UEFA.

Έτσι ο Πλατινί έρχεται σε αντίθεση με τους περισσότερους οι οποίοι πιστεύουν πως ένας εκ των Λούκα Μόντριτς, Κιλιάν Εμπαπέ και Αντουάν Γκριεζμάν αξίζει να κατακτήσει το βραβείο.

«Μπορείς να έχεις την άποψή σου για τον Γκριεζμάν και τον Εμπαπέ, αλλά υπάρχει μόνο ένας νικητής στις δύο σημαντικότερες διοργανώσεις», κατέληξε ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ