FIFA: «Τα Football Leaks είναι προσπάθεια υπονόμευσης και δυσφήμισης»

FIFA: «Τα Football Leaks είναι προσπάθεια υπονόμευσης και δυσφήμισης»

Η FIFA πήρε επίσημη θέση για τα Football Leaks και τις κατηγορίες κατά του Τζιάνι Ινφαντίνο, τονίζοντας πως γίνεται προσπάθεια υπονόμευσης και δυσφήμισης της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel αποκάλυψε κάτι έγγραφα της FIFA για το Football Leaks και κατηγόρησε την παγκόσμια ομοσπονδία και τον Τζιάνι Ινφαντίνο για ειδική μεταχείριση σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν όσον αφορά το Financial Fair Play. Η FIFA πήρε επίσημη θέση και μέσα από κύκλους της τόνισε πως γίνεται προσπάθεια υπονόμευσης και δυσφήμισης της ομοσπονδίας και του προέδρου της.

«Είναι προφανές πως γίνεται προσπάθεια να υπονομευθεί η FIFA και να δυσφημιστεί ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Πριν από τέσσερις εβδομάδες έφτασαν στα γραφεία μας δεκάδες ερωτήσεις από δημοσιογράφους, όπου μας ζητούσαν να τοποθετηθούμε σε θέματα και περιεχόμενο e-mail στα οποία είχαν αποκτήσει με παράνομο τρόπο ορισμένοι άνθρωποι.

Ενώ εμείς απαντήσαμε με πάσα σαφήνεια και ειλικρίνεια, αρκετά Media αδιαφόρησαν για τις απαντήσεις μας με αποτέλεσμα να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να υποτιμήσουν την FIFA», τόνισαν με διαρροή στην FIFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ