Τέβες : Θέλει να επιστρέψει στην Μπόκα

Τέβες : Θέλει να επιστρέψει στην Μπόκα

Πίσω στην Μπόκα Τζούνιορς θέλει να επιστρέψει ο Κάρλος Τέβες, καθώς θεωρείται ξένο σώμα στην Σανγκάι Σενχούα.

Μόνο πετυχημένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το πέρασμα του Κάρλος Τέβες από την κινέζική Σανγκάι Σενχούα.

Ο Αργεντινός φορ, υπέγραψε συμβόλαιο πριν από περίπου ένα χρόνο με την κινέζικη ομάδα, με ετήσιες απολαβές ύψους 38 εκατ. ευρώ και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη. Παρόλα αυτά η απόδοσή του ήταν αντιστρόφως ανάλογη με την αμοιβή του και έτσι έφτασε στο σημείο να μην υπολογίζεται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα της Σανγκάης, χωρίς να έχει τον έμπειρο επιθετικό στην αποστολή της.

Αυτή η κατάσταση έχει φέρει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τον 33χρονο στράικερ, ο οποίος πλέον επιθυμεί να επιστρέψει στην Αργεντινή και στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς, με σκοπό να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.

Αυτή του την επιθυμία, την γνωρίζει και ο προπονητής της Σανγκάι Σενχούα, Γου Ζινκούι, όπως δήλωσε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Δεν έχει διάθεση να παίξει άλλο στην Κίνα και θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Είναι μεγάλο παίκτης, αλλά δεν έχει προσαρμοστεί και δεν μπορούμε να τον εξαναγκάσουμε να παραμείνει στην ομάδα», ανέφερε ο 56χρονος κόουτς.

Ο Τέβεζ τον ένα περίπου χρόνο που αγωνίστηκε στην Κίνα, σε 20 συμμετοχές πέτυχε μόλις 4 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ