Πιθανή αναβολή στο Μπόκα – Ρίβερ! (pic & vids)

Πιθανή αναβολή στο Μπόκα – Ρίβερ! (pic & vids)

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο Μπουένος Άιρες, καθώς είναι πιθανή η αναβολή του πρώτου Superclasico ανάμεσα σε Μπόκα και Ρίβερ λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Ο πρώτος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ απειλείται από την έντονη βροχόπτωση με τους διαιτητές να αποφασίζουν μέσα στις επόμενες ώρες για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ άσχημες στο Μπουένος Άιρες και υπάρχει ανησυχία για την διεξαγωγή του πρώτου τελικού στο Λα Μπομπονέρα. Η βροχή είναι καταρρακτώδης και οι διαιτητές θα κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο προκειμένου να δουν αν γίνεται να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους των γηπεδούχων αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, όμως τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο άρχων της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί πως γύρω από το γήπεδο οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει από τη βροχή που συνεχίζεται ακατάπαυστα, ενώ οι πρώτες εικόνες από το γήπεδο δεν είναι ενθαρρυντικές.

Στις 17:00 ώρα Ελλάδος θα γίνει ο έλεγχος ενώ η σέντρα του σπουδαίου ντέρμπι είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 με το γήπεδο να είναι φυσικά κατάμεστο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ