Αναβλήθηκε το Μπόκα-Ρίβερ λόγω κακοκαιρίας (vids+pics)

Αναβλήθηκε το Μπόκα-Ρίβερ λόγω κακοκαιρίας (vids+pics)

Η κακοκαιρία που πλήττει το Μπουένος Άιρες και η έντονη βροχόπτωση ανάγκασαν τους διοργανωτές να προχωρήσουν σε οριστική αναβολή του πρώτου τελικού του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες - Ο αγώνας προγραμματίστηκε για την Κυριακή (11/11) στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Ολος ο πλανήτης περίμενε με αγωνία τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ για τον πρώτο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά η κακοκαιρία που πλήττει το Μπουένος Άιρες κατέστησε ανέφικτη την τέλεση της σπουδαίας αναμέτρησης.

Τις τελευταίες ώρες η πρωτεύουσα της Αργεντινής έχει γίνει μια απέραντη λίμνη, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με τους διοργανωτές να προχωρήσουν σε αναβολή του παιχνιδιού. Η εντολή δόθηκε δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, με την αποστολή της Μπόκα να ενημερώνεται την ώρα που βρισκόταν καθοδόν για το Μπομπονέρα, με αποτέλεσμα το πούλμαν που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των Γενοβέζων να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.. Από την άλλη, η αποστολή της Ρίβερ Πλέιτ βρισκόταν στο Μονουμεντάλ και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει για το γήπεδο της αιώνιας αντιπάλου της.

Η βροχόπτωση δημιούργησε πολλά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του Μπομπονέρα και η μεγάλη μάχη των δύο ιστορικών ομάδων της Αργεντινής, καλώς εχόντων των πραγμάτων και καιρού επιτρέποντος, θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Δείτε τα σχετικά βίντεο από το Μπομπονέρα:

https://www.youtube.com/watch?v=TpGnMdZ9qF8

Και φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ