Νεκροί τέσσερις οπαδοί της Μπόκα (pic)

Νεκροί τέσσερις οπαδοί της Μπόκα (pic)

Τέσσερις οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, καθώς κατευθυνόντουσαν προς το Μπομπονέρα για να δουν το ντέρμπι με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Την αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς με τη Ρίβερ Πλέιτ για τους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες περιμένουν πως και πως οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι στον κόσμο. Στην Αργεντινή ζουν για αυτά τα ματς, ενώ και το Μπομπονέρα θα ήταν κατάμεστο αν εντέλει διεξαγόταν το παιχνίδι.

Τελικά όχι μόνο δεν διεξήχθη λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών αλλά κοντά στο γήπεδο συνέβη και μια τραγωδία. Συγκεκριμένα, Τέσσερις οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα ενώ πήγαιναν στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσουν τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι οπαδοί είχαν ξεκινήσει από την πόλη Ράουσον, για να διανύσουν οδικώς 1.360 χιλιόμετρα και να φτάσουν στην πόλη, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς τράκαραν και διέλυσαν το αυτοκίνητο που επενέβαιναν Στο τζιπ που επέβαιναν βρισκόταν και πέμπτο άτομο, το οποίο νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Ο πρώτος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Μπόκα και τη Ρίβερ Πλέιτ δεν διεξήχθη τελικά το Σάββατο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στις 22:00.

Τέσσερις οπαδοί της Μπόκα νεκροί (pics)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ