Στον… αέρα και πάλι η διεξαγωγή του Μπόκα – Ρίβερ!

Στον… αέρα και πάλι η διεξαγωγή του Μπόκα – Ρίβερ!

Ο καιρός συνεχίζει να μην είναι καλός στο Μπουένος Αϊρες και η αναβολή του ντέρμπι ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ είναι και πάλι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Ο πρώτος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ αναβλήθηκε χθες από την έντονη βροχόπτωση και αναμενόταν να διεξαχθεί απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Όμως τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να επικρατούν στο Μπουένος Αϊρες και η αναβολή είναι και πάλι πιθανή.

Συγκεκριμένα, η βροχόπτωση δεν έχει σταματήσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημεία στον αγωνιστικό χώρο του Μπομπονέρα που να έχουν αρκετό νερό. Οι δύο ομάδες επιθυμούν την έναρξη της αναμέτρησης απόψε και να μην υπάρξει άλλη αναβολή. Επίσης οι άνθρωποι του γηπέδου καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να βγάλουν τα νερά από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχουν συμβάλει φέροντας δικά τους μηχανήματα για να βοηθήσουν.

Όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει η Conmebol η οποία στις 15:15 έλεγξε το χορτάρι και στις 16:00 θα ανακοινώσει εάν θα διεξαχθεί σήμερα η αναμέτρηση ή εάν θα λάβει μια ακόμη αναβολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ