Μαραντόνα: «Εκμεταλλεύτηκε την κληρονομιά του Κρόιφ ο Γκουαρντιόλα, καλύτερος ο Μουρίνιο»

Μαραντόνα: «Εκμεταλλεύτηκε την κληρονομιά του Κρόιφ ο Γκουαρντιόλα, καλύτερος ο Μουρίνιο»

Ο Ντιέγο Μαραντόνα σε συνέντευξή του προκάλεσε και πάλι εντύπωση με τα λεγόμενά του καθώς θεωρεί πως ο Μουρίνιο είναι καλύτερος από τον Γκουαρντιόλα ο οποίος αντέγραψε τον Κρόιφ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο Μαραντόνα παραχώρησε συνέντευξη στην «Marca» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα ήθελε να παρακολουθήσει προπονήσεις του Ζοσέ Μουρίνιο τον οποίο θεωρεί καλύτερο προπονητή από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο:

«Ναι, αλλά πρέπει να είναι ένα πλάνο μακροχρόνιο. Τη δεδομένη στιγμή πρέπει να διορθώσω λάθη και ως τεχνικός ακόμα πρέπει να μάθω πολλά. Και γι’ αυτό πιστεύω ότι θα πάω για μια βδομάδα στο Μάντσεστερ να δω κάποια προπόνηση του Μουρίνιο και να τον ρωτήσω διάφορα πράγματα», σχολίασε ο Μαραντόνα, ο οποίος ρωτήθηκε για ποιόν λόγο και αν ο Special One είναι καλύτερος του Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Γιατί είναι ο καλύτερος. Χωρίς καμία αμφιβολία. Για μένα ο Μουρίνιο είναι καλύτερος από τον Πεπ. Ο Γκουαρδιόλα κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κληρονομιά που άφησε ο Κρόιφ. Το ‘τίκι τάκα’ δεν επινοήθηκε από τον Γκουαρδιόλα, αλλά από τον Κρόιφ. Μόνο ο Πεπ έχει τη δυνατότητα να επιλέγει όποιον ποδοσφαιριστή θέλει στην ομάδα του. Έτσι το ‘τίκι τάκα’ γίνεται ακόμα πιο εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ