Αίγυπτος – Τυνησία 3-2

Αίγυπτος – Τυνησία 3-2

Με γκολ του Μο Σαλάχ στην εκπνοή, η Αίγυπτος επικράτησε 3-2 της Τυνησίας του βασικού Γιασίν Μεριά.

Αίγυπτος και Τυνησία διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους του Χαβιέ Αγκίρε δεν ξεκίνησε καλά αφού οι Τυνήσιοι με άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Σλίτι.

Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, στο 32′, η Αίγυπτος που είχε στο βασικό της σχήμα τον Αμρ Ουάρντα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Τρεζεγκέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το (1-1) που διατηρήθηκε μέχρι του τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι «Φαραώ» πήραν κεφάλι στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα από τα αριστερά, ο Ελ Μοχαμάντι πήρε την κεφαλιά για το 2-1 της Αιγύπτου, με τους Τυνήσιους να έχουν απάντηση, αφού ο Σλίτι στο 72ο λεπτό έκανε το 2-2.

Αυτός που είπε την τελευταία λέξη στο παιχνίδι, ήταν ο μεγάλος σταρ των Αιγυπτίων, Μο Σαλάχ, ο οποίος στην εκπνοή του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

https://www.youtube.com/watch?v=w6bpb-FoIlU

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αίγυπτος: Ελ Σενάβι, Ασράφ, Μπαχέρ Μοχαμάντι, Χεγκάζι, Ελ Μοχαμάντι, Ελνένι, Χαμέντ (79′ Μαχμούντ), Τρεζεγκέ, Ουάρντα (88′ Μοχάμεντ), Σαλάχ, Μ. Μόχσεν (67′ Σ. Μόχσεν).

Τυνησία: Μπέν Μοσταφά, Μπεντούι, Μεριά, Μπρον, Χανταντί (70′ Σράφι), Σάσι (90′ Σαουάτ), Σκίρι, Σλίτι, Καουί (58′ Μπέν Γιουσέφ), Μπέν Μοχάμεντ, Κάζρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ