Superclasico: Η Αστυνομία το οδηγεί σε αναβολή, σκέψεις Μπόκα να ζητήσει την νίκη στα χαρτιά

Superclasico: Η Αστυνομία το οδηγεί σε αναβολή, σκέψεις Μπόκα να ζητήσει την νίκη στα χαρτιά

Η Αστυνομία δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του superclasico με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να είναι στον αέρα. Σκέψεις να διεκδικήσει τον τίτλο στα χαρτιά κάνει η Μπόκα.

Στον «αέρα» βρίσκεται και πάλι ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και στην Ρίβερ Πλέιτ, καθώς η Αστυνομία αρνούνται πλέον να διασφαλίσουν πλέον την ομαλή διεξαγωγή της σπουδαίας αναμέτρησης έπειτα από τα εκτεταμένα επεισόδια, τη χρήση χημικών και την επίθεση των οπαδών των «εκατομμυριούχων» στο πούλμαν της Μπόκα.

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο ότι το ματς θα γίνει ούτε την Κυριακή», αναφέρει η «Ole» τονίζοντας πως η Μπόκα έχει την πρόθεση να βοηθήσει για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Παρόλο αυτά, η Ρίβερ θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον Ρικάρντο Ραούλ Πεντάκε, υπεύθυνο της Ασφάλειας του Μπουένος Άιρες στην Κυβέρνηση, έχοντας ως σκοπό να τον πείσει ότι μπορεί να γίνει το ματς.

Πάντως χθεσινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον τίτλο του Κόπα Λιμπερταδόρες στα χαρτιά εξετάζει η Μπόκα Τζούνιορς.

Η πλευρά των φιλοξενούμενων αρνούνται να κατέβουν να παίξουν τον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης και παράλληλα διεκδικήσουν τον αγώνα και συνεπώς τον τίτλο στα χαρτιά, κάνοντας αναφορά πως υπάρχουν τραυματίες ποδοσφαιριστές μετά από τα χθεσινά επεισόδια ενώ όλοι στην ομάδα είναι τρομοκρατημένοι από όσα συνέβησαν. Ειδικότερα, ο Πάμπλο Πέρες,ο οποίος είναι τραυματίας μετά από το θραύσμα γυαλιού που τον χτύπησε στο μάτι, έχει σαφή εντολή από τους γιατρούς να μην παίξει.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Μπόκα δέχονται πιέσεις από τους οπαδούς και ποδοσφαιριστές να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια, όπως είχε συμβεί και το 2015 στο Μπόκα-Ρίβερ για τους «16» του Λιμπερταδόρες, τότε φίλαθλοι των «Γενοβέζι» ψέκασαν με σπρέι πιπεριού τους παίκτες των φιλοξενούμενων οι οποίοι ύστερα από απόφαση της Ομοσπονδίας κέρδισαν το ματς με 0-3.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Conmebol υποστήριξε πως ο πρόεδρος της Μπόκα δεν έχει σκοπό να ζητήσει τη νίκη στα χαρτιά, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το τι θα συμβεί στο τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ