Η Μπόκα Τζούνιορς ζήτησε να ακυρωθεί ο τελικός του Copa Libertadores

Η Μπόκα Τζούνιορς ζήτησε να ακυρωθεί ο τελικός του Copa Libertadores

Η Μπόκα Τζούνιορς ζήτησε να μη διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι με τη Ρίβερ Πλέιτ απόψε στο Μονουμεντάλ (22:00) μετά την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της αποστολής το Σάββατο το βράδυ (24/11).

Η Μπόκα Τζούνιορς εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ζητά να αναβληθεί ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο (24/11) κι εν τέλει ορίστηκε να διεξαχθεί σήμερα Κυριακή (25/11), μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της αποστολής το Σάββατο το βράδυ.  Τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό επιτελείο αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα λόγω των δακρυγόνων που χρησιμοποίησε η αστυνομία.

Στην ενημέρωση της, η Μπόκα ξεκαθαρίζει πως ενημέρωσε την Conmebol ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί, αφού ο αγώνας δεν θα γίνει «επί ίσοις όροις» ζητώντας την τιμωρία της Ρίβερ σύμφωνα με το άρθρο 18 του πειθαρχικού κώδικα. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αναφέρουν ότι πέραν της σωματικής ακεραιότητας των παικτών του συλλόγου, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι μετά τα όσα έλαβαν χώρα εντός και στα πέριξ του γηπέδου ότι θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Ζητά λοιπόν την οριστική ματαίωση του τελικού αλλά και την τιμωρία των Μιγιονάριος!

«Χθες το απόγευμα, η Μπόκα Τζούνιορς ζήτησε να ανασταλεί το παιχνίδι λόγω των συμβάντων και ορίστηκε ως προτεραιότητα ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί με ίσους όρους (ίδιους με εκείνους του στο Μπομπονέρα ). Μετά τα βίαια γεγονότα που έλαβαν χώρα κοντά στο γήπεδο, και τα όσα η Μπόκα κλήθηκε να αντιμετωπίσει, ο σύλλογος θεωρεί ότι οι συνθήκες δεν πληρούνται και, ως εκ τούτου, επίσημα ζητά την αναστολή του αγώνα, καθώς και την εφαρμογή των αντίστοιχων κυρώσεων που καλύπτονται από το άρθρο 18, ελπίζουμε η Conmebol να ενεργήσει αναλόγως »

https://twitter.com/BocaJrsOficial/status/1066719288390795266

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ