Νέα προσφυγή καταθέτει η Μπόκα για να μην γίνει ο δεύτερος τελικός

Νέα προσφυγή καταθέτει η Μπόκα για να μην γίνει ο δεύτερος τελικός

Προσπάθεια για να μην γίνει ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στη Μαδρίτη θα κάνει η Μπόκα, καθώς έχει κατάθεση προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο.

Την απόφαση να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες πήραν οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς, όπως τόνισε ο Ντάνιελ Ανχελίτσι.

Οι «Γενοβέζοι» μετά την αρνητική απάντηση που πήραν στην προσφυγή που έκαναν στην CONMEBAL, θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της αποστολής τους κατά την άφιξη τους στο γήπεδο της Ρίβερ.

Δείτε αναλυτικά όσα τόνισε ο πρόεδρος της Μπόκα:

Αρχικά τόνισε: «Εμπιστευόμαστε τους κανονισμούς της CONMEBAL. Θα προσφύγουμε και στο TAS»

Για την απόφαση να γίνει ο δεύτερος τελικός στη Μαδρίτη -αντί στην έδρα της ομάδας του: «Είμαστε εντάξει, αλλά έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Κοστίζει πολύ να βρεθείς στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά είμαστε έκπληκτοι με την απόφαση να γίνει το παιχνίδι στη Μαδρίτη. Νομίζαμε ότι θα γινόταν σε άλλο μέρος της Αργεντινής ή κάπου στη Λατινική Αμερική».

Για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Ρίβερ Πλέιτ, Ντ’Ονόφριο: «Γνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε και οι δύο. Υπάρχει αντιπαλότητα, αλλά αυτές τις μέρες έχουμε ζητήσει από τους οπαδούς μας να είναι ευπρεπείς και να αφήσουν την καλύτερη ομάδα να νικήσει. Δεν θα θέλαμε ποτέ να υπάρχει τόση επιθετικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ