Μπεργκ: «Έχουμε πιθανότητες κόντρα στη Ρεάλ»

Μπεργκ: «Έχουμε πιθανότητες κόντρα στη Ρεάλ»

Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στον τελικό της Αλ Αϊν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Η Αλ Αϊν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (22/11) στο Αμπου Ντάμπι για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τον Μάρκους Μπεργκ να σχολιάζει το επικείμενο ματς εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

Ο Σουηδός πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Αΐν, τόνισε ότι οι Μαδριλένοι μπορεί να είναι το φαβορί αλλά η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος εξαντλώντας κάθε πιθανότητα.

«Η Αλ Αΐν άξιζε να βρίσκεται στον τελικό. Αποδείξαμε σε όλον τον κόσμο την αξία μας. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά που πετύχαμε και οι εμφανίσεις μας ήταν εντυπωσιακές. Ο τελικός ήταν το όνειρό μας από τη στιγμή που πήραμε τον τίτλο στα ΗΑΕ. Δεν περιμέναμε να φθάσουμε μέχρι τον τελικό. Ξέρουμε ότι ένα ματς με τη Ρεάλ πάντα είναι δύσκολο, αλλά ο στόχος μας παραμένει το τρόπαιο. Παίξαμε τρία ματς (με Ουέλινγκτον, Εσπεράνς και Ρίβερ Πλέιτ) κι αυτό μπορεί να μας επηρεάσει στη φυσική κατάσταση. Αλλά, ας είμαστε θετικοί. Η Ρεάλ είναι το φαβορί. Όλα, όμως, είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο. Έχουμε τις πιθανότητές μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ