Μπεργκ: «Η Ρεάλ ήταν καλύτερη ομάδα, όμως δεν είναι ωραίο να χάνεις με τέσσερα γκολ»

Μπεργκ: «Η Ρεάλ ήταν καλύτερη ομάδα, όμως δεν είναι ωραίο να χάνεις με τέσσερα γκολ»

Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε τον απολογισμό της Αλ Αΐν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τονίζοντας ότι δεν μπορούσαν να κοντράρουν την Ρεάλ.

Η Αλ Αΐν κατάφερε να κάνει την έκπληξη αποκλείοντας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων την Ρίβερ Πλέιτ, το εμπόδιο της Ρεάλ όμως στον τελικό αποδείχτηκε ανυπέρβλητο. Ο Μάρκους Μπεργκ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «μερένγκες» σημειώνοντας πως ήταν δύσκολο για την ομάδα του να τρέχει συνεχώς.

«Η Ρεάλ ήταν ένα σκαλί, ίσως και δύο καλύτερη από εμάς. Δεν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Πιστέψαμε πως μπορούσαμε να τους κάνουμε ζημιά. Ήταν πολύ καλοί με την μπάλα στα πόδια και κουραστήκαμε. Δεν πρεσάραμε καλά από το ξεκίνημα. Είναι δύσκολο να τρέχεις συνεχώς για να αποσπάσεις την μπάλα. Στα πρώτα λεπτά είχαμε κάποιες ευκαιρίες και αν καταφέρναμε να σκοράρουμε τα πράγματα θα ήταν ίσως διαφορετικά».

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού σημείωσε πως η ομάδα του αγωνίζεται σχεδόν σε όλα τα ματς με τα ίδια πρόσωπα, ενώ αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει γίνει στην Αλ Αΐν.

«Επηρεαστήκαμε από τα πολλά ματς. Παίζουμε σχεδόν με την ίδια ομάδα σε κάθε αγώνα. Κάποιοι είναι τραυματίες και άλλοι ταλαιπωρούνται από ιώσεις. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη ομάδα, όμως δεν είναι ωραίο να χάνεις δεχόμενος τέσσερα γκολ.

Πάντως αν και δεν παίξαμε καλά, αν κοιτάξουμε πίσω μας θα δούμε πως νικήσαμε τους πρωταθλητές Νοτίου Αμερικής, Αφρική και Ωκεανίας. Κρατάμε αυτές τις επιτυχίες. Είναι αλλιώς να παίζεις στο πρωτάθλημα, απ’ ότι σε μια τέτοια διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ