Μασούντ: «Όλοι οι Ιρανοί θα πολεμήσουμε με μια καρδιά για το Ασιατικό Κύπελλο»

Μασούντ: «Όλοι οι Ιρανοί θα πολεμήσουμε με μια καρδιά για το Ασιατικό Κύπελλο»

Το ενωτικό μήνυμα του Ιρανού πρώην μέσου της ΑΕΚ και του Πανιωνίου ενόψει του Ασιατικού Κυπέλλου – Χατζισαφί: «Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές».

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Ασιατικού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έδωσαν οι Σοτζέι Μασούντ και Εσχάν Χατζισαφί.

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ και του Πανιωνίου τόνισε ότι όλοι οι Ιρανοί είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και θα πολεμήσουν με καρδιά για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. «Όλοι οι Ιρανοί θα πολεμήσουμε με μια καρδιά. Καλώ όλους τους πρώην παίκτες αλλά και τους προπονητές του Ιράν να μας υποστηρίξουν τον επόμενο μήνα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Εσχάν Χατζισαφί, ο οποίος τόνισε: «Υπάρχει καλή συνεννόηση μεταξύ των παικτών. Έχουμε κοινό στόχο. Νομίζω πως με την εμπειρία που διαθέτουμε μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο έπειτα από τόσα χρόνια. Με όλο τον σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες, ο δυσκολότερος αντίπαλος μας στον όμιλο θα είναι το Ιράκ. Είμαστε όμως Ιρανοί και θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές. Δεν υποτιμούμε καμιά ομάδα. Η Υεμένη και το Βιετνάμ είναι επίσης καλές ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ