Η νέα εντυπωσιακή βίλα του Εμενίκε στη Νιγηρία! (vid)

Η νέα εντυπωσιακή βίλα του Εμενίκε στη Νιγηρία! (vid)

Ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού ανέβασε στα social media βίντεο από τη νέα του βίλα, προκαλώντας δέος στους ακόλουθούς του στο Instagram.

Η καριέρα του Εμάνουελ Εμενίκε τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχει πάρει την κάτω βόλτα, αλλά ο Νιγηριανός στράικερ δεν φαίνεται να πτοείται. Το τελευταίο διάστημα ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού κατασκεύαζε στην πατρίδα του μία εντυπωσιακή βίλα, η οποία αύριο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί τον διεθνή άσο και την οικογένειά του.

Ο 31χρονος, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα και πλέον σύμφωνα με τους συμπατριώτες του σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, την Πέμπτη ανέβασε στα social media βίντεο από το νέο του σπίτι, προκαλώντας δέος στους θαυμαστές του. Αρχικά, ο Εμενίκε φωτογράφησε την πρόσοψη του κτιρίου, δίνοντας στους ακόλουθούς του μια… γεύση από τη νέα του βίλα και στη συνέχεια επέστρεψε με νέο εντυπωσιακό βίντεο!

Οι εργάτες πραγματοποιούν τις τελευταίες εργασίες και από αύριο η βίλα του θα είναι κατοικήσιμη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού του, (σ.σ όπως βλέπετε τη φωτογραφία στη δεξιά πλευρά), έχει κάδρα από γνωστούς Νιγηριανούς παίκτες όπως οι Ρασίντ Γεκινί, Σάμουελ Οκουαράχι και Στέφεν Κεσί, αλλά και κάδρο με το δικό του όνομα!

Η βίλα του κατασκευάστηκε στην περιοχή Ιμο, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Νιγηρίας, με τον Εμενίκε όπως όλα δείχνουν να επιστρέφει μόνιμα στην πατρίδα του. Ο έμπειρος άσος εκτός από τον Ολυμπιακό, στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Λας Πάλμας, Γουέστ Χαμ, Σπαρτάκ Μόσχας, Αλ Αΐν, Φενέρμπαχτσέ και Καραμπουκσπόρ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε ο Νιγηριανός:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Opening tomorrow 👑👸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuel Emenike (@emenike_9) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ