Σκάνδαλο στη Σερβία: Ο Βράνιες κλείνει το… σπίτι του Τόσιτς

Σκάνδαλο στη Σερβία: Ο Βράνιες κλείνει το… σπίτι του Τόσιτς

Φαίνεται πως ο πρώην αμυντικός της Ενωσης αρέσκεται στο να μπλέκει σε μπελάδες παντός τύπου, ακόμα και ερωτικούς.

Φαίνεται πως διαμάχες δεν υπάρχουν μόνο στην ποδοσφαιρική καριέρα του Όγκνιεν Βράνιες, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής του, όπως για παράδειγμα στον ερωτικό.

Μπορεί σε αυτή την περίπτωση ο αντίπαλος να τυγχάνει ποδοσφαιριστής, ωστόσο η μάχη δεν δίνεται σε κάποιο γήπεδο, ούτε έχει σχέση με… ποδόσφαιρο.

«Θύμα» του Βράνιες αυτή τη φορά δεν είναι κάποιος επιθετικός αντίπαλης ομάδας, αλλά ένας… συνάδελφος του. Ο λόγος για τον Σέρβο αμυντικό, Ντούσκο Τόσιτς, με τη γυναίκα του οποίου, Γελένα Καρλέουσα, φαίνεται να ήρθε πιο κοντά από το «επιτρεπτό» όριο.

Αυτό αποκαλύπτει η σέρβικη ιστοσελίδα «Blic», η οποία σε σημερινό της δημοσίευμα, τονίζει πως ο 33χρονος στις 3/1, επιστρέφοντας από την Κίνα, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκουαντζού Ρ&Φ, σε μία «έκρηξη» ζήλιας για τη σύζυγο του, πήρε το κινητό της και βρήκε κάποια άκρως… ευγενικά μηνύματα στο κινητό της συζύγου του, με αποστολέα τον Βράνιες.

Ο λόγος της (λογικής όπως αποδείχθηκε) καχυποψίας του Τόσιτς, που τον οδήγησε στα επίμαχα μηνύματα, είναι το γεγονός πως η σύζυγος του δεν έδωσε σημείο ζωής στα… social media για 5 μέρες, ενώ συνήθως ήταν ενεργή καθημερινά.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ένα φιλικό ζευγάρι των Τόσιτς-Καρλέουσα, ο Σέβρος λίγο μετά τη στιγμή που ανακάλυψε την όλη ιστορία, πήρε τηλέφωνο τον Βράνιες, προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν από κοντά, με τα αποτελέσματα αυτής της… κουβέντας να μην έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

✨✨✨✨ #hmoschino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ