Ομάδα στο Μεξικό προσέλαβε σαμάνο ως μεταγραφικό σύμβουλο και αγόρασε Έλληνα ποδοσφαιριστή

Ομάδα στο Μεξικό προσέλαβε σαμάνο ως μεταγραφικό σύμβουλο και αγόρασε Έλληνα ποδοσφαιριστή

Η Βερακρούζ του Μεξικού προσέλαβε έναν σαμάνο, εκτιμώντας πως μέσω των πεποιθήσεών του θα μπορέσει να λειτουργήσει σε θέση μεταγραφικού συμβούλου. Μεταξύ των πρώτων μεταγραφών του βρίσκεται και ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Οι Κόκκινοι Καρχαρίες του Βέρακρουζ από το Μεξικό βιώνουν μια δύσκολη περίοδο για τα δεδομένα τους από αγωνιστικής πλευράς, ευρισκόμενοι στην 11η θέση της πρώτης κατηγορίας στο μεξικανικό πρωτάθλημα. Και είπαν να πάρουν δραστικά μέτρα περί αυτού. Τόσο δραστικά, που κατάφεραν να προσελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας της παγκόσμιας αθλητικής γνώμης πάνω τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα μεξικανικά ΜΜΕ, στο ξεκίνημα του 2019 πάρθηκε η απόφαση για την πρόσληψη του πρώην προπονητή της Σάντος Λαγκούνα, Ρόμπερτ Ντάντε Σιμπόλντι, σε θέση επικεφαλή του νέου εγχειρήματος. Και με τη σειρά του, εκείνος πρότεινε στη διοίκηση την ενίσχυση διοικητικού επιτελείου με την πρόσληψη ενός σαμάνου.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης της ομάδας, επιχειρηματίας και πολιτικός στο Μεξικό, Φιντέλ Κούρι Γκραγιάλες, φέρεται να βρίσκεται σε μια περίοδο απελπισίας εξαιτίας του πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το σενάριο νέων αποτυχιών, εξ ου και ο λόγος που πείστηκε τελικά να απευθυνθεί σε έναν σαμάνο, πιστεύοντας πως έτσι θα εξασφαλίσει την έλευση ποιοτικών ποδοσφαιριστών στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο εν λόγω κύριος συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων, καταθέτοντας την άποψή του για κάθε μεταγραφική κίνηση της Βερακρούζ. Πλέον ο Φιντέλ τον αποκαλεί δεξί χέρι του, ενώ μεταξύ των ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν για την ομάδα βρίσκεται και ένας Ελληνομεξικανός, ο 30χρονος αμυντικός που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην περουβιανή Γκαρσιλάσο, Λάμπρος Κοντογιάννης.

Ο Σαμανισμός είναι ένα πολύπλοκο λατρευτικό και μαγικό-πνευματικό κίνημα. Θεωρείται μυστικιστική εμπειρία, όχι όμως και θρησκεία ή φιλοσοφία με την πλήρη έννοια των όρων, ενώ δεν παρουσιάζει ομοιομορφία ως προς τη λατρευτική πρακτική του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ