Πρίγιοβιτς: «Οι πόρτες της Ευρώπης δεν κλείνουν»

Πρίγιοβιτς: «Οι πόρτες της Ευρώπης δεν κλείνουν»

Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, την υποδοχή των οπαδών της Αλ Ιτιχαντ, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του -κάποια στιγμή- στην Ευρώπη μίλησε ο Σέρβος.

Για την αποθεωτική υποδοχή που έζησε κατά την άφιξή του στη Τζέντα από τους οπαδούς της Αλ Ιτιχαντ μίλησε σε ξένο Μέσο ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός παραδέχθηκε οτι δεν περίμενε τόσο θερμή υποδοχή, ενώ ακόμη απάντησε και στην επιλογή του να αφήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αν και μόλις 28 ετών.

Παράλληλα το δημοσίευμα τονίζει οτι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ  αρνήθηκε τα εκατομμύρια της Κίνας όχι όμως και την ηγεμονική προσφορά από την Σαουδική Αραβία.

Εξάλλου το κείμενο αναφέρει πως ο Πρίγιοβιτς πήρε ιδέα από την πόλη, λίγο μετά την άφιξή του προσθέτοντας πως διεθνής φορ τα βρήκε… σκούρα προκειμένου να «σπάσει» τον κλοιό των οπαδών και να φτάσει στο αυτοκίνητό του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή στην Τζέντα, αλλά κατάλαβα τι θα γινόταν μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο. Υπήρχαν 30-40 εργαζόμενοι του αεροδρομίου και όλοι ήθελαν να βγουν φωτογραφία με εμένα. Ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα.

Έμεινα έκπληκτος από το καλωσόρισμα και μου έδωσαν κίνητρο για να κάνω τους οπαδούς της νέας μου ομάδας χαρούμενους. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και έξω από το αεροδρόμιο, μας ακολουθούσαν αυτοκίνητα με φωτογράφιζαν και οι οπαδοί φώναζαν το όνομά μου».

Όσο για την απάντηση στην ερώτηση για το αν λυπάται που άφησε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον κίνδυνο να τον ξεχάσουν, «Πριγιογκολ» σχολίασε: «Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Γνωρίζω πολλούς παίκτες που πήγαν στην Κίνα και τη Σαουδική Αραβία και στη συνέχεια πήραν μεταγραφή σε μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Στο ποδόσφαιρο, πλέον, οι πόρτες δεν κλείνουν για κανέναν, όλοι μπορούν να σε παρακολουθήσουν και να τσεκάρουν την πρόοδο σου. Αν είσαι καλός παίκτης και σκοράρεις δεν υπάρχει τίποτα να φοβάσαι και εγώ δεν φοβάμαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ