Ερωτηματικό η παραμονή του Αραούχο στην Λας Πάλμας

Ερωτηματικό η παραμονή του Αραούχο στην Λας Πάλμας

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σέρχιο Αραούχο για Κίνα άφησε ο τεχνικός της Λας Πάλμας Πάκο Ερέρα.

Ο πρώτην προπονητής του Άρη τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ότι Αργεντινός δεν είχε το… μυαλό του στο κεφάλι του, λόγω των πειρασμών που φτάνουν στα αυτιά του σχετικά με το ενδιαφέρον ομάδας από την κινεζική Σούπερ Λιγκ. Αν και δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Τσίνο θα παραμείνει στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, επεσήμανε ότι είχε μια συνομιλία μαζί του.

«Πάντα λέω ότι πριν κλείσει η περίοδος των μεταγραφών, μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Γνωρίζω πως υπάρχουν ασιατικές χώρες όπου το μεταγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό, συνεπώς για αυτό τον λόγο δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Έχω μιλήσει μαζί του και του έχω πει ότι είναι παίκτης της Λας Πάλμας, ότι είναι δικός μας και ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάκο Ερέρα σχετικά με την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας.

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Τσίνο, ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι την περασμένη εβδομάδα δεν είχε το μυαλό του εδώ, δεν με βλάπτει με τα ρούχα για να το πω, αλλά μίλησα μαζί του και του είπα ότι ανήκει στην ομάδα, ότι είναι δικός μας και τώρα είναι εδώ για να μας βοηθήσει.Με αυτό τον τρόπο, ο προπονητής θέλησε να καταστήσει σαφές ότι ο επιθετικός δεσμεύεται με την ομάδα χωρίς όμως να διασφαλίζει τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ