Λουγκάνο : Συγκινητικό αντίο στο Σάο Πάολο

Λουγκάνο : Συγκινητικό αντίο στο Σάο Πάολο

Ο Ντιέγκο Λουγκάνο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της Σάο Πάολο κόντρα στην Μπαχία και οι στιγμές που έζησε στο «αντίο» του ήταν συγκινητικές.

Ο Ντιέγκο Λουγκάνο βίωσε μοναδικές στιγμές στο τελευταίο του ματς με την Σάο Πάολο. Ο Ουρουγουανός αμυντικός αποχαιρέτησε την βραζιλιάνικη ομάδα και η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα του μείνει αξέχαστη. Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν οδεύει στα 37 του χρόνια και φαίνεται ότι εξετάζει τις επιλογές του, όσον αφορά το μέλλον του, αφού δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Νότια Αμερική ο Λουγκάνο θεωρείται θρύλος, σε αντίθεση με την Ευρώπη που είναι ένας ακόμα καλός παίκτης και για αυτό το λόγο το αποχαιρετιστήριο ματς του είχε πολλές συγκινήσεις. Το γήπεδο του Σάο Πάολο ήταν γεμάτο στο παιχνίδι με τη Μπαχία, διότι ήταν το τελευταίο του Ουρουγουανού με την φανέλα της Βραζιλιάνικης ομάδας, ενώ πιθανόν να είναι και το τελευταίο της καριέρας του.

Ο κόσμος της ομάδας «αγκάλιασε» τον Λουγκάνο και με την λήξη του ματς έγινε ένα μοναδικό standing ovation για εκείνον, προκαλώντας συγκίνηση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει δεθεί απίστευτα με την ομάδα. Ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων και το Κόπα Αμέρικα το 2011, παρέα με τον Καβάνι και τον Σουάρες δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο η αν θα συνεχίσει, κάτι που εξιτάρει τους φίλους της Σάο Πάολο.

Η Βραζιλιάνικη ομάδα θα ήθελε να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της κυρίως για την προσφορά του, ενώ αν αποφασίσει εντέλει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, η Σάο Πάολο του έχει κάνει ήδη πρόταση για να επιστρέψει σε ρόλο στο τεχνικό επιτελείο, αποδεικνύοντας το πόσο ισχυροί δεσμοί υπάρχουν ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ