Παίκτης της χρονιάς στη Βραζιλία ο Τζο

Παίκτης της χρονιάς στη Βραζιλία ο Τζο

Ο επιθετικός της Κορίνθανς, Τζο, αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στη Βραζιλία, μετά από ψηφοφορία των αθλητικών δημοσιογράφων της χώρας.

Ο Τζο της Κορίνθιανς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς στη Βραζιλία από τους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας, μόλις μια μέρα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σημείωσε 18 γκολ σε 34 συμμετοχές και ισοβάθμησε με τον Ενρίκε Ντουρτάδο της Φλουμινένσε στην πρώτη θέση των σκόρερ.

Η Κορίνθιανς κατέκτησε το πρωτάθλημα Βραζιλίας για 7η φορά στην ιστορία της και 3 από τους παίκτες της συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη 11αδα της χρονιάς, με τον αριθμό να είναι ίδιος με αυτό της νικήτριας του Κόπα Λιμπερταδόρες, Γκρέμιο.

«Είμαστε ευχαριστημένοι, δουλέψαμε σκληρά και το αξίζαμε. Είναι μία διάκριση για τους φίλους της Κορίνθιανς, που μοιράζομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου που την αξίζουν επίσης», δήλωσε ο Τζο στην διάρκεια τελετής στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το βραβείο του «γκολ της χρονιάς» πήρε ο Οτέρο της Ατλέτικο Μινέιρο για το γκολ που πέτυχε από 45 μέτρα απέναντι στην Κοριτίμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ