Ζλάταν: «Φανταστείτε τι θα κάνω φέτος»

Ζλάταν: «Φανταστείτε τι θα κάνω φέτος»

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς τόνισε σε δηλώσεις του πως είναι αδύνατον να μην κατακτήσει κάποιον τίτλο τη φετινή σεζόν, ενώ πάλι αναφέρθηκε με ιδιαίτερο τρόπο στον... εαυτό του.

Αποφασισμένος να παρεμείνει σε υψηλό επίπεδο και να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του, εμφανίσθηκε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο 37χρονος Σουηδός, που χωρίς αμφιβολία δικαιούται μία θέση στους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του για ακόμη μία χρονιά με τα «χρώματα» των ΛΑ Γκάλαξι στο MLS, που ξεκινάει αύριο.

«Το να μην κατακτήσω έναν τίτλο, είναι αδύνατο για εμένα», δήλωσε με νόημα ο Ζλάταν, που στο περυσινό πρωτάθλημα σκόραρε 22 φορές και μοίρασε δέκα ασίστ σε 27 αναμετρήσεις, αλλά έμεινε χωρίς κάποιο τρόπαιο. Και συνέχισε αναφορικά με την δεύτερη του χρονιά στην «πόλη των αγγέλων»: «Οι φίλαθλοι μας, δικαιούνται περισσότερα απ΄ όσα τους προσφέραμε. Ηταν πραγματικά, μία νέα κατάσταση για εμένα. Ηταν καταστροφικός ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ. Έκανα μία καλή χρονιά, όμως συλλογικά δεν ήταν έτσι και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Ο σύλλογος έκανε πολλές αλλαγές και αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο. Οταν δεν νικάμε, όταν οι διοικούντες δεν είναι ικανοποιημένοι, πρέπει να αλλάζουν τα πράγματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα ξαναπαίξω μετά από αρκετό καιρό».

Σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι με βάση τα 6,5 εκατομμύρια δολάρια που εισπράττει σε ετήσια βάση, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του MLS, ο Ζλάταν, ήταν για άλλη μία φορά αφοπλιστικός: «Αυτό δεν είναι σημαντικό για εμένα. Δεν είναι παρά μόνον αριθμοί. Την τελευταία χρονιά, ήλθα εδώ υπό ειδικές συνθήκες. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στον μισθό μου. Εάν θα είμαι ο καλύτερα ή ο χειρότερα αμειβόμενος παίκτης, δεν κάνει καμμία διαφορά. Οφείλω να έχω καλή απόδοση. Είδατε τις εμφανίσεις μου, πέρυσι, όταν δεν ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος. Φαντασθείτε, λοιπόν, τι θα γίνει εφέτος που είμαι»…

Ανάμεσα στα ρεκόρ που θα επιχειρήσει να καταρρίψει ο Ιμπραϊμοβιτς, είναι να σκοράρει σε εννέα διαδοχικούς αγώνες, να δώσει ασίστ σε οκτώ συνεχόμενες αναμετρήσεις και να σημειώσει τέσσερα γκολ σ΄ ένα ημίχρονο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ