Βίτορ Περέιρα : Σε συζητήσεις με ομάδα της Κίνας

Βίτορ Περέιρα : Σε συζητήσεις με ομάδα της Κίνας

Ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται σε επαφές με την κινεζική ομάδα, Σανγκάη SIPG προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Η ομάδα της Κίνας έχει λύσει τη συνεργασία της με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας και αναζητάει πλέον τον επόμενο προπονητή της. Σύμφωνα με την Oriental Sports Daily, ο σύλλογος της Σανγκάη μίλησε με τον πρώην τεχνικό της Φενέρμπαχτσε […]

Ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται σε επαφές με την κινεζική ομάδα, Σανγκάη SIPG προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Η ομάδα της Κίνας έχει λύσει τη συνεργασία της με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας και αναζητάει πλέον τον επόμενο προπονητή της.

Σύμφωνα με την Oriental Sports Daily, ο σύλλογος της Σανγκάη μίλησε με τον πρώην τεχνικό της Φενέρμπαχτσε και του Ολυμπιακού και το κλίμα της συζήτησης ήταν θετικό. Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να ταξιδέψει στην Κίνα τις προσεχείς ημέρες για να μάθει περισσότερα για την ομάδα και να δώσει την τελική του συνέντευξη.

Ο 49χρονος τεχνικός ήταν μέχρι πρότινος στον πάγκο της Μόναχο 1860, ενώ έχει δουλέψει σε Πόρτο, Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και Αλ Αχλί.

Να αναφέρουμε τέλος, πως η Σανγκάη SIPG διαθέτει αξιοσημείωτους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη, όπως οι Βραζιλιάνοι Όσκαρ και Χουλκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ