«Στη λίστα της Τσίβας ο Μίτσελ!»

«Στη λίστα της Τσίβας ο Μίτσελ!»

Η διοίκηση της μεξικάνικης ομάδας, στην οποία αγωνίζεται ο Αλαν Πουλίδο, ψάχνει για προπονητή και ένας από τους τρεις επικρατέστερους είναι ο Μίτσελ - Ποιοι είναι οι αντίπαλοι του Ισπανού τεχνικού.

Έναν πρώην προπονητή του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της η Τσίβας του Αλαν Πουλίδο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Μεξικό, η διοίκηση της Τσίβας έχει αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν και ένας από τους τρεις προπονητές που έχει ξεχωρίσει είναι ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός, που είχε καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο από τον Φεβρουάριο του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2015, κυκλοφορεί ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Μάλαγα και φέρεται να είναι ένας από τους τρεις επικρατέστερους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσίβας. Πρόκειται για την ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Αλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός στράικερ είχε φορέσει τα χρώματα των Πειραιωτών από τον Ιούλιο του 2015 έως τον Αύγουστο του 2016, όταν και επέστρεψε στην πατρίδα του για χάρη της Τσίβας.

«Ο Αλμπέρτο Κογιότ θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος του Κλαουζούρα, με στόχο να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. Στη συνέχεια θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Τσίβας, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Μίτσελ, Φερνάντο Ιέρο και Χοσέ Ράμος Σαντοβάλ. Ο Μίτσελ ως προπονητής εργάστηκε στις Ράγιο Βαγιεκάνο, Σεβίλλη, Χετάφε, Ολυμπιακό και Μάλαγα. Είναι ένας προπονητής που έχει εργαστεί και στο παρελθόν σε ομάδες που παλεύαν για τη σωτηρία τους και κατάφερε να τις κρατήσει στην κατηγορία. Το ίδιο θέλει να κάνει και η Τσίβας. Επίσης, είχε εργαστεί και στην Μαρσέιγ, μία από τις κορυφαίες ομάδες της Γαλλίας», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω ρεπορτάζ.

Οσον αφορά στους άλλους δύο, η θρυλική μορφή της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Ιέρο, έχει εργαστεί στην Οβιέδο, ενώ ήταν βοηθός του Κάρλο Αντσελότι, την εποχή που ο Ιταλός βρισκόταν στον πάγκο της Βασίλισσας. Ο Χοσέ Ράμος Σαντοβάλ στην καριέρα του έχει καθίσει στους πάγκους των Ράγιο Βαγιεκάνο, Σπόρτινγκ Χιχόν και Γρανάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ