Έκανε τατουάζ κώδικα με τα γκολ της Ρίβερ, αλλά το YouTube κατέβασε το βίντεο!

Έκανε τατουάζ κώδικα με τα γκολ της Ρίβερ, αλλά το YouTube κατέβασε το βίντεο!

Οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ έκανε τατουάζ στο πόδι του τον QR κώδικα από τα γκολ της κατάκτησης του Libertadores, ωστόσο στάθηκε τρομερά άτυχος καθώς το Youtube αφαίρεσε το βίντεο!

Η τρέλα της κατάκτησης του Copa Libertadores δεν έχει κοπάσει στη λατινική Αμερική. Οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ συνεχίζουν να πικάρουν τους αντίστοιχης της Μπόκα Τζούνιορς!

Ένας οπαδός των Εκατομμυριούχων μάλιστα, έκανε τατουάζ στο πόδι του τον QR κώδικα από το video του YouTube με τα γκολ του τελικού στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Δυνητικά δηλαδή, όποιος σκάναρε πάνω από το τατουάζ θα μπορούσε να δει το video με τα τέρματα της ομάδας επί της μισητής αντιπάλου.

Ωστόσο την πάτησε πολύ άσχημα!

Χιλιάδες οπαδοί της Μπόκα έκαναν αναφορά του περιεχομένου του συγκεκριμένου βίντεο και ως αποτέλεσμα το  YouTube το κατέβασε.

Έτσι το τατουάζ είναι πλέον άχρηστο!

https://twitter.com/MHChehade/status/1116470517739999234?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1116470517739999234&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2Ffootball%2Flibertadores%2Fekane-tatoyaz-ta-gkol-ths-river-alla-to-youtube-afairese-to-video.5487657.html

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ