Ρεκόρ καριέρας για τον Πρίγιοβιτς!

Ρεκόρ καριέρας για τον Πρίγιοβιτς!

Ο Σέρβος στράικερ με το χατ τρικ απέναντι στην Αλ Φατέχ έφτασε τα 29 γκολ στη φετινή σεζόν και έκανε νέο ρεκόρ καριέρας.

Ο Πρίγιοβιτς συνεχίζει να… πυροβολεί ασταμάτητα, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να σκοράρει χατ-τρικ στη νίκη της Αλ Ιτιχάντ επί της Αλ Φατέχ με 6-2, για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Με αυτά τα γκολ ο Σέρβος έφτασε τα 29 στη φετινή σεζόν και έκανε νέο ρεκόρ καριέρας! Συγκεκριμένα, στο πρώτο μισό της σεζόν σκόραρε 18 γκολ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ με τα χρώματα της Αλ Ιτιχάντ έχει ήδη σκοράρει 11 τέρματα: εφτά στο πρωτάθλημα και τέσσερα στο Κύπελλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς παρότι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μόνο μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, παρόλα ήταν ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στη φετινή Σούπερ Λίγκα με 9 γκολ. Ένα λιγότερο πέτυχε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ ο Τσούμπα Ακπομ, που κάλυψε το κενό του στο δεύτερο μισό, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 6 γκολ στο ενεργητικό του.

Μια σπουδαία χρονιά για τον έμπειρο στράικερ, που πλέον έχει βρει τα πατήματά του στην Σαουδική Αραβία και έχει αρχίσει να… βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ