Μπόκα Τζούνιορς: Σε επαφές με τη Νάπολι για τον Αλμέδρα

Μπόκα Τζούνιορς: Σε επαφές με τη Νάπολι για τον Αλμέδρα

Σε νέες επαφές με τη Νάπολι για τον Αγκουστίν Αλμέδρα βρίσκεται η Μπόκα Τζούνιορς, μεταγραφή η οποία αν ολοκληρωθεί τα αποτελέσει και την ακριβότερη στην ιστορία της ομάδας της Λατινικής Αμερικής.

Επιμένει η Νάπολι για τον Αγκουστίν Αλμέντρα της Μπόκα Τζούνιορς. Θυμίζουμε πως η ιταλική ομάδα, είχε καταθέσει πρόταση για τον 19χρονο κεντρικό μέσο τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι παρτενοπέι έδιναν τότε ένα ποσό γύρω στα 25 εκατ. ευρώ για νεαρό διεθνή με την Εθνική Αργεντινής,  ώστε να τον αποκτήσουν από το καλοκαίρι. Η απάντηση ωστόσο της Μπόκα ήταν αρνητική.

Πλέον η ομάδα της Αργεντινής φαίνεται πως έχει βάλει… νερό στο κρασί της, μετά την επιθυμία του ίδιου του Αλμέντρα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Μάλιστα, δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική αναφέρουν πως η Νάπολι έχει ανεβάσει αρκετά την προσφορά της και πως η συμφωνία είναι πολύ πιθανή.

Με τα νέα δεδομένα θεωρείται σίγουρο πως αν η μεταγραφή όντως ολοκληρωθεί, τότε θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της ομάδας.

Μέχρι στιγμής το ακριβότερο deal είχε πραγματοποιηθεί το 2007 όταν πουλήθηκε ο Φερνάντο Γκάγκο στη Ρεάλ έναντι 21.5εκατ. ευρώ. Πριν από τον Γκάγκο, το σχετικό ρεκόρ κατείχε ο Κάρλος Τέβες, με την παραχώρησή του στην Κορίνθιανς το 2005 να αγγίζει τα 15.5εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ