Συγκλονίζει ο Λαγιούν: «Είχα καρκίνο αλλά θεραπεύτηκα» (vid)

Συγκλονίζει ο Λαγιούν: «Είχα καρκίνο αλλά θεραπεύτηκα» (vid)

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και το πως κατάφερε και βγήκε νικητής.

Ο Μιγκέλ Λαγιούν παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο και τον στόχο του που είναι να βοηθήσει οικονομικά ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν εξετάσεις.

Ο Μεξικανός που έχει αγωνιστεί στα γήπεδα της Ιβηρικής φορώντας τις φανέλες των Γρανάδα, Βιγιαρεάλ Σεβίλλη αλλά και Πόρτο αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και το πως κατάφερε και βγήκε νικητής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όλα ξεκίνησαν όταν πραγματοποίησα ένα απλό τσεκ απ. Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν πως είχα ένα σύμπλεγμα από κύστες. Ζήτησα οι επόμενες εξετάσεις να γίνουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για να προλάβω το προσεχές Gold Cup (συμμετέχει το Μεξικό).

Τελικά ήταν ένας κακοήθης όγκος, ο οποίος έπρεπε να αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση. Ευχαριστώ τους γιατρούς και τον Θεό που πλέον θεραπεύτηκα πλήρως. Τώρα είμαι ευτυχισμένος που θα μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο. Έχω περισσότερη όρεξη από ποτέ».

Αξίζει να σημειωθεί πως Λαγιούν θέλησε να πείσει τον κόσμο να υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να προλαμβάνει το όποιο πρόβλημα υγείας. Κάτι που πλέον θα κάνει και ο ίδιος συχνότερα.

Ο Μεξικανός φουλ μπακ όμως δεν έμεινε εκεί. Όπως δήλωσε: «Ψάχνω τρόπο να στηρίξω οικονομικά όλους όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εξετάσεις. Αυτό είναι που θα βοηθήσει πολύ κόσμο».

https://twitter.com/Miguel_layun/status/1137526751255552000

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ