Στην Ιντεπεντιέντε το Κόπα Σουνταμερικάνα

Στην Ιντεπεντιέντε το Κόπα Σουνταμερικάνα

Η Ιντεπεντιέντε είναι η νέα κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα, μετά την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε στο Μαρακανά κόντρα στη Φλαμένγκο, καθώς στον πρώτο τελικό είχε επικρατήσει με 2-1.

Το δεύτερο Κόπα Σουνταμερικάνα στην ιστορία της κατέκτησε η Ιντεπεντιέντε, η οποία απέσπασε 1-1 στην έδρα της Φλαμένγκο, που δεν κατάφερε να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Στο Μαρακανά δεν έπεφτε καρφίτσα και η Φλαμένγκο ήξερε ότι έπρεπε να σκοράρει, προκειμένου να κατακτήσει το τρόπαιο. Η ομάδα της Βραζιλίας μπήκε πιο δυνατά στον επαναληπτικό και μόλις στο 12ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το γκολ με τον Έβερτον, αλλά ο πορτιέρο της Ιντεπεντιέντε είπε «όχι» στο τετ α τετ.

Παρ’ όλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να προηγηθεί με τον Λούκας Πεκετά, ο οποίος έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε, όμως, η ισοφάριση για την Ιντεπεντιέντε με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάρκο και το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά την πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 94′, όταν και αποβλήθηκε ο Κουεγιάρ.

Έτσι, η ομάδα της Αργεντινής πανηγύρισε το Κόπα Σουνταμερικάνα, έπειτα από επτά χρόνια και έφτασε συνολικά στους 17 διεθνείς τίτλους στην ιστορία της.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=278&v=Wq_1RlZyMWE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ