Συμβόλαιο για έναν αγώνα στον Αντρέα Πίρλο (vid)

Συμβόλαιο για έναν αγώνα στον Αντρέα Πίρλο (vid)

Πρόταση στον Αντρέα Πίρλο να αγωνιστεί στο φιλικό που θα δώσει για τα αποκαλυπτήρια της νέας της φανέλα έχει καταθέσει ομάδα από το Περού.

Μετά από 22 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, 19 τίτλους, 574 ματς σε Ιταλία και Αμερική, 61 γκολ, 71 ασίστ και αμέτρητες εμπνεύσεις που θα θυμούνται για χρόνια οι ποδοσφαιρόφιλοι, ο Αντρέα Πίρλο ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 5 του Νοέμβρη, στον εντός έδρας αγώνα της New York City με την Columbus Crew για τα play-off του MLS, όπου πέρασε στο 90′ στη θέση του Ματαρίτα για να γνωρίσει την αποθέωση από περίπου 24.000 θεατές.

Οι επίσημες υποχρεώσεις μπορεί λοιπόν να τελείωσαν για τον Πίρλο, δεν αποκλείεται όμως να έχουμε την ευκαιρία (τουλάχιστον μια) να τον δούμε ξανά να κάνει τα μαγικά του. Όχι στην αγαπημένη του Ιταλία, ούτε στην Αμερική, αλλά στο Περού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Exitosa, πληροφορία που επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του συλλόγου, η Ουνιβερσιτάριο έχει προσφέρει συμβόλαιο ενός αγώνα στον 38χρονο Πίρλο, προκειμένου να αγωνιστεί στο φιλικό κατά το οποίο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της ομάδας.

«Η πρόταση έχει γίνει, δεν υπάρχει όμως ακόμα συμφωνία», ανέφερε ο εκπρόσωπος του περουβιανού συλλόγου, ενώ αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στο αντίστοιχο περσινό φιλικό μέρος είχε λάβει ο Ροναλντίνιο. Λέτε η πειθώ των ανθρώπων της ομάδας να είναι αρκετή και για τον Πίρλο;

Οι τελευταίες στιγμές της καριέρας του Πίρλο 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ