Στο κυνήγι του Μέσι ο Μπέιλ μέσω… Κίνας

Στο κυνήγι του Μέσι ο Μπέιλ μέσω… Κίνας

Η κινεζική Σουνίνγκ κάνει τα πάντα για να δελεάσει τον Γκάρεθ Μπέιλ, στρώνοντας ένα χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του παρόμοιο με αυτό που απολαμβάνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Η Τζιανγκσού Σουνίνγκ και ο Γκάρεθ Μπέιλ τα έχουν βρει σε όλα σε μια μεταγραφή της οποία τα οικονομικά δεδομένα ξεπερνούν κάθε λογική. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Κινέζοι… τρελάθηκαν και προσφέρουν στον Μπέιλ συμβόλαιο που θα του αποφέρει το εξωφρενικό ποσό των 1.1 εκατ. λιρών ανά εβδομάδα.

Αν λοιπόν η μεταγραφή αυτή προχωρήσει ο Μπέιλ θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με τα πρωτεία να κατέχει ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος έχει εβδομαδιαίες αποδοχές της τάξεως των 1.2 εκατ. λιρών.

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της «express.co.uk», ωστόσο σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχει και ένα… αγκάθι. Η ίδια η Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία ανήκει ο Μπέιλ, με τους Μαδριλένους να μην έχουν συναινέσει ακόμα στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής.

Η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα λήγει στις 31 Ιουλίου και όπως είναι κατανοητό, η πλευρά του Ουαλού σούπερ σταρ βρίσκεται επί ποδός πολέμου προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και να δώσει το πράσινο φως για αυτή την απίστευτη μεταγραφή που βρίσκεται προ των πυλών.

Photo Credit: express.co

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ