«Πνίγεται» στα χρέη ο Ροναλντίνιο

«Πνίγεται» στα χρέη ο Ροναλντίνιο

Δύσκολες ώρες για τον Ροναλντίνιο, καθώς τα χρέη του «φουσκώνουν» ολοένα και περισσότερο. Του απαγόρευσαν την έξοδο από τη Βραζιλία.

Το πασίγνωστο χαμόγελο του Ροναλντίνιο έχει πάψει να λάμπει τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο πρώην αστέρας των γηπέδων «πνίγεται» στα χρέη.

Συγκεκριμένα, ο «Ρόνι» έχει χρέη που αγγίζουν τα 2,3 εκατομμύρια που προέκυψαν κυρίως από τη μη καταβολή φόρων προς το Δημόσιο, αλλά και συλλογής οικιακών απορριμάτων. Ταυτόχρονα οι Αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο προχώρησαν στην κατάσχεση τεσσάρων ακινήτων του, ενώ  57 ακόμα ακίνητα αναμένεται να περάσουν σε κρατική ιδιοκτησία.

Τα προβλήματα για τον ίδιο δεν τελειώνουν εκεί, καθώς τόσο το βραζιλιάνικο διαβατήριο , όσο και το ισπανικό έχουν κατασχεθεί και ο ίδιος δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Λατινικής Αμερικής.

Ο αδερφός του Ρομπέρτο ντε Ασίς είχε χτίσει ένα ράντσο στη λίμνη Γκουαιάμπα, όπου υπάρχει πρόβλημα με την οικολογική άδεια της προβλήτας μήκους 142 μέτρων.

Τον Ιανουάριο του 2012 το δικαστήριο διέταξε την κατεδάφιση του ακινήτου, αλλά στη δίκη δεν παρευρίσκονταν ούτε ο «Ρόνι» ούτε ο αδερφός του!

Τη δεδομένη στιγμή,  υπολογίζεται πως τα χρέη έχουν εκτοξευθεί σε 7,88 εκατομμύρια δολάρια λόγω των  καθυστερούμενων δόσεων οφειλών και άλλων χρεών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ