Ανω – κάτω η Ροζάριο μετά την πώληση του Λοβέρα στον Ολυμπιακό!

Ανω – κάτω η Ροζάριο μετά την πώληση του Λοβέρα στον Ολυμπιακό!

Οι Αργεντινοί αναφέρουν ότι ο τεχνικός της Ροζάριο Σεντράλ, Ντιέγκο Κόκα, είναι έξαλλος μετά την πώληση του Μάξι Λοβέρα στον Ολυμπιακό και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί – Προσπαθούν να τον μεταπείσουν οι άνθρωποι της ομάδας!

Η πώληση του Μάξι Λοβέρα στον Ολυμπιακό έφερε γκρίνια στο εσωτερικό της Ροζάριο Σεντράλ, με τον προπονητή του αργεντίνικου συλλόγου, Ντιέγκο Κόκα, να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο παραίτησης του από τον πάγκο της λατινοαμερικάνικης ομάδας.

Η αποχώρηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά του 47χρονου τεχνικού, ο οποίος βρίσκεται σε διαμάχη με τη διοίκηση του συλλόγου, μετά την απόφασή της να πουλήσει τον Μάξι Λοβέρα.

«Η πώληση του Λοβέρα χαλάει τα σχέδιά μου», φέρεται να δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντιέγκο Κόκα, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Ροζάριο Σεντράλ, για να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. Ο έμπειρος προπονητής πριν υποβάλλει την παραίτησή του θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να αναλυθούν τα δεδομένα και το πλάνο της ομάδας, μετά τη φυγή του νεαρού άσου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές. Οι άνθρωποι της Ροζάριο στο meeting που θα γίνει τον έμπειρο τεχνικό σε λίγες ώρες, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Κόκα να παραμείνει στην ομάδα, προσφέροντάς του εναλλακτικές επιλογές για την κάλυψη του κενού που άφησε η αποχώρηση του Μάξι Λοβέρα.

Τα στελέχη της Ροζάριο, πάντως, προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, με τον αντιπρόεδρο της αργεντίνικης ομάδας, Ρικάρντο Καρλόνι, να αναφέρει ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει μεταπειστεί και έχει καταλάβει πως η πώληση του Λοβέρα ήταν για το καλό του συλλόγου. «Όταν ενημερώθηκε για την πώληση του Λοβέρα, αναστατώθηκε, μια αντίδραση που θα είχε και ο οποιοσδήποτε προπονητής σε μια τέτοια κατάσταση. Τελικά, όμως κατάλαβε πως η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το καλό του συλλόγου» σχολίασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ