«Έφυγε» στο ξενοδοχείο ο τερματοφύλακας της εθνικής Κουρασάο

«Έφυγε» στο ξενοδοχείο ο τερματοφύλακας της εθνικής Κουρασάο

Δύσκολες στιγμές βιώνουν οι άνθρωποι της εθνικής Κουρασάο, καθώς τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα ο τερματοφύλακας, Ζαϊρζίνιο Πίτερ.

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Κουρασάο, Ζαϊρζίνιο Πίτερ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη τη Δευτέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η αποστολή για το ματς με την αντίστοιχη της Αϊτής.

Ο 31χρονος γκολκίπερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της εθνικής ομάδας της νησιωτικής χώρας έφυγε από τη ζωή ύστερα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ την την απώλεια επιβεβαίωσε ο υπουργός αθλητισμού του Κουρασάο, Έντουινγκ Σάρλες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κουρασάο είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει αύριο την Αϊτή, όμως μετά από αυτή την εξέλιξη παραμένει ακόμα άγνωστο αν τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, καθώς οι παίκτες της αφρικανικής ομάδας είναι συγκλονισμένοι με τον θάνατο του συμπαίκτη τους.

Ο Ζαϊρζίνιο Πίτερ ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ και αγωνίστηκε στις ομάδες της πατρίδας του, Ζουβέντους και Ντομινγκίτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ