Βραζιλία – Αργεντινή 0-1

Βραζιλία – Αργεντινή 0-1

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε 132 μέρες μετά και με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στην Αργεντινή με 1-0 στην σπουδαία φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Βραζιλία.

Σπουδαία φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στην Σαουδική Αραβία μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής με την «Αλμπισελέστε» να επικρατεί με 1-0 χάρη σε γκολ του Λιονέλ Μέσι και να παίρνει μια μικρή ρεβάνς για την ήττα στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής του ομάδας επέστρεψε από την τρίμηνη τιμωρία της CONMEBOL λόγω των όσων είχε πει για τη διαιτησία στο Κόπα Αμέρικα και ήταν αυτός που έκρινε το ματς με δικό του γκολ.

Μόλις στο 10′ η «Σελεσάο» κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πετσέλα στον Ζεσούς ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση η οποία ήταν τραγική με την μπάλα να πηγαίνει απελπιστικά άουτ και να παραμένει το 0-0. Όχι για πολύ όμως.

Τρία λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι και η Αργεντινή με τον Μέσι σε μαρκάρισμα του Αλεξ Σάντρο με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα να εκτελεί αλλά ο Άλισον απέκρουσε. Το γκολ όμως ήρθε στην επαναφορά για τον Μέσι που συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.

Η Αργεντινή ήταν καλύτερη στο χορτάρι του «King Saud University Stadium» στο Ριάντ αλλά ο Άλισον (κυρίως) κράτησε την Βραζιλία στο παιχνίδι. Κυριότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ένα σουτ του Μέσι στο 31′ κι ένα άλλο στο 45′ σε όμορφη αντεπίθεση με τον Άλισον να σώζει.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Οκάμπος, Γκονζάλεθ και Παρέδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, το οποίο δεν ήρθε κι έτσι η ομάδα του Σκαλόνι πήρε τη νίκη με το 1-0 δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Βραζιλία: Άλισον, Ντανίλο, Μιλιτάο, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο (64′ Ρενάν Λοντί), Κασεμίρο (86′ Γουέσλεϊ), Αρτούρ (55′ Φαμπίνιο), Πακέτα (45′ Κοουτίνιο), Γκαμπριέλ Ζεσούς (73′ Ριτσάρλισον), Φιρμίνο, Γουίλιαν (73′ Ροντρίγκο)

Αργεντινή: Ανδράδα, Φόιθ, Οταμέντι, Πετσέλα, Ταγλιαφίκο, Ντε Πολ (90′ Νικολάς Ντομίνγκεθ), Παρέδες (83′ Γκίδο Ροντρίγκεθ), Οκάμπος (74′ Νικολάς Γκονζάλεθ), Λο Σέλσο (59′ Ακούνια), Μέσι, Λαουτάρο (88′ Λαουτάρο)

https://www.youtube.com/watch?v=RKmy0wD26i8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ