Προπονητική προοπτική στην Ευρώπη για τον Μαραντόνα

Προπονητική προοπτική στην Ευρώπη για τον Μαραντόνα

Η πιθανή ανάμειξη Αργεντινού ατζέντη στη μετοχική σύνθεση της Έλτσε, είναι πιθανόν να συνοδευτεί από την έλευση του Ντιέγκο Μαραντόνα στην τεχνική ηγεσία.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην τεχνική ηγεσία της Έλτσε; Απίστευτο σενάριο, αλλά ρεαλιστικό. Ο θρύλος του αργεντινικού ποδοσφαίρου έχει πιθανότητες να προπονήσει στη Segunda Division, εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ποιες είναι αυτές; Να τελεσφορήσει η ανάμειξη του διάσημου Αργεντινού ατζέντη, Κρίστιαν Μπράγκαρνικ στη μετοχική σύνθεση της Έλτσε. Ο Μπράγκαρνικ ηγείται ενός γκρουπ επιχειρηματιών και εξετάζουν την προοπτική επένδυσης στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Αν την κρίνουν συμφέρουσα, θα προχωρήσουν τις συζητήσεις με τον πρόεδρο της Έλτσε.

Ασφαλώς, η έλευση του Μαραντόνα στην Ισπανία θα τόνωνε το ενδιαφέρον. Η Έλτσε δεν συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος στην Ιβηρική και η συνεργασία με τον Ντιέγκιτο θα την έθετε στο επίκεντρο της προσοχής.

Βέβαια, ο Μαραντόνα δεν είναι άνεργος. Ο «El Pibe de Oro» δουλεύει στη Χιμνάσια Λα Πλάτα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, όμως η προοπτική να προπονήσει στην Ευρώπη δεν τον αφήνει αδιάφορο. Επιπλέον, ο Μπράγκαρνικ διατηρεί φιλική σχέση με τον Μαραντόνα και θα μπορούσε να τον πείσει. Μακρινό σενάριο, αλλά καθ’ όλα υπαρκτό, λοιπόν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ