Προπονητική προοπτική στην Ευρώπη για τον Μαραντόνα

Η πιθανή ανάμειξη Αργεντινού ατζέντη στη μετοχική σύνθεση της Έλτσε, είναι πιθανόν να συνοδευτεί από την έλευση του Ντιέγκο Μαραντόνα στην τεχνική ηγεσία.

Προπονητική προοπτική στην Ευρώπη για τον Μαραντόνα | to10.gr

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην τεχνική ηγεσία της Έλτσε; Απίστευτο σενάριο, αλλά ρεαλιστικό. Ο θρύλος του αργεντινικού ποδοσφαίρου έχει πιθανότητες να προπονήσει στη Segunda Division, εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ας πάρουμε όλοι μια βαθιά ανάσα…

Ποιες είναι αυτές; Να τελεσφορήσει η ανάμειξη του διάσημου Αργεντινού ατζέντη, Κρίστιαν Μπράγκαρνικ στη μετοχική σύνθεση της Έλτσε. Ο Μπράγκαρνικ ηγείται ενός γκρουπ επιχειρηματιών και εξετάζουν την προοπτική επένδυσης στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Αν την κρίνουν συμφέρουσα, θα προχωρήσουν τις συζητήσεις με τον πρόεδρο της Έλτσε.

Ασφαλώς, η έλευση του Μαραντόνα στην Ισπανία θα τόνωνε το ενδιαφέρον. Η Έλτσε δεν συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος στην Ιβηρική και η συνεργασία με τον Ντιέγκιτο θα την έθετε στο επίκεντρο της προσοχής.

Βέβαια, ο Μαραντόνα δεν είναι άνεργος. Ο «El Pibe de Oro» δουλεύει στη Χιμνάσια Λα Πλάτα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, όμως η προοπτική να προπονήσει στην Ευρώπη δεν τον αφήνει αδιάφορο. Επιπλέον, ο Μπράγκαρνικ διατηρεί φιλική σχέση με τον Μαραντόνα και θα μπορούσε να τον πείσει. Μακρινό σενάριο, αλλά καθ’ όλα υπαρκτό, λοιπόν…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ