Φερνάντο Σάντος και Αμπιντάλ, υποψήφιοι για τους καλύτερους της χρονιάς

Φερνάντο Σάντος και Αμπιντάλ, υποψήφιοι για τους καλύτερους της χρονιάς

Δύο άνθρωποι που έχουν τιμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Φερνάντο Σάντος και ο Έρικ Αμπιντάλ, είναι υποψήφιοι για προπονητής της χρονιάς και τεχνικός διευθυντής αντίστοιχα, στα 11α ετήσια βραβεία «Globe Soccer Awards», που θα απονεμηθούν στο Ντουμπάι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος, πρώην της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και τεχνικός των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, όπως και ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους για τα 11α ετήσια βραβεία «Globe Soccer Awards», που θα δοθούν στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντουμπάι.

Πρόκειται για συνδιοργάνωση της EFAA (European Association of players Agents) και της ECA (European Club Association).

Οι υποψήφιοι για καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς είναι οι εξής: Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Σαντιό Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Άλισον Μπέκερ, Μπερνάντο Σίλβα και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

Σε ό,τι αφορά το βραβείο του παίκτη-αποκάλυψη της χρονιάς, υποψήφιοι είναι οι Φατί, Χάαλαντ και Σάντσο. Για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας της χρονιάς έχουν προταθεί οι Λίβερπουλ, Άγιαξ και η γυναικεία ομάδα της Λιόν.

Κορυφαίος προπονητής του κόσμου θα αναδειχθεί ένας εκ των Γιούργκεν Κλοπ, Έρικ Τεν Χαγκ και Φερνάντο Σάντος.

Στην κατηγορία για τον αθλητικό διευθυντή της χρονιάς υπάρχουν τέσσερις υποψηφιότητες. Πρόκειται για τους Μπέρτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Τάρε (Λάτσιο) και Όφερμαρς (Άγιαξ).

Τέλος, οι τρεις ατζέντηδες που βρίσκονται στην λίστα είναι οι Μέντες, Ραϊόλα και Παστορέλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ