FIFA Club World Cup: Προκρίθηκε στις καθυστερήσεις η Λίβερπουλ

FIFA Club World Cup: Προκρίθηκε στις καθυστερήσεις η Λίβερπουλ

Με γκολ του Φιρμίνιο στο 91', η Λίβερπουλ έκαμψε την αντίσταση της Μοντερέι με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ τα θέλει όλα φέτος… Ακόμα και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο έχει μικρότερη σημασία από την Premier League ή το Champions League. Το θέλει τόσο πολύ, που το έψαξε λυσαλέα και πήρε τη νίκη επί της Μόντερεϊ στο 91′, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης!

Ο χρυσός σκόρερ ήταν παράλληλα και η χρυσή αλλαγή! Ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο πέρασε στο παιχνίδι στο 85′ στη θέση του Οριγκί και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων φρόντισε να λυτρώσει τη Λίβερπουλ! Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε σε θέση βολής μετά την πάσα του Άρνολντ και δεν αστόχησε δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του Κλοπ!

Η Λίβερπουλ είχε προηγηθεί μόλις στο 11′, όταν ο Κεϊτά άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Σαλάχ. Η Μοντερέι αντέδρασε άμεσα και στο 14′ ισοφάρισε με τον Φούνες Μόρι. Ο ημιτελικός όδευε προς την παράταση, μέχρι που ο Φιρμίνιο επηρέασε την κατάληξη του…

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στη Ντόχα του Κατάρ και η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Φλαμένγκο, η οποία προκρίθηκε την Τρίτη επικρατώντας της Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου.

ΜΟΝΤΕΡΕΪ (Μοχάμεντ): Μπαροβέρο, Βανιόνι, Σάντσεζ, Μεντίνα, Μόντες (79′ Λαγιούν), Ορτίζ, Πιζάρο (90′ Γκονζάλεζ), Γκαγιάρδο, Παμπόν (82′ Μέζα), Φούνες Μόρι, Ροντρίγκεζ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον, Ρόμπερτσον, Γκόμεζ, Μίλνερ (75′ Άρνολντ), Λαλάνα, Χέντερσον, Σακιρί (68′ Μανέ), Τσάμπερλεϊν, Κεϊτά, Σαλάχ, Οριγκί (85′ Φιρμίνιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ