Η γερμανική ευκαιρία του Ιντέγε και τα 3.000.000 € τον χρόνο

Η γερμανική ευκαιρία του Ιντέγε και τα 3.000.000 € τον χρόνο

Ο Ιντέγε έχει πρόταση από την Μπουντεσλίγκα, θέλει να παίξει στο Μουντιάλ, αλλά δεν θέλει και να χάσει το 3άρι (σε εκατομμύρια) των Κινέζων.

Την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και να βάλει ξανά την καριέρα του στον σωστό δρόμο θα κυνηγήσει τον Ιανουάριο ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός διάγει τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του, καθώς έχει να παίξει ποδόσφαιρο εδώ και έξι μήνες! Βιώνει την απόλυτη ποδοσφαιρική παρακμή στην Κίνα και πλέον εμφανίζεται διατεθειμένος να αλλάξει αυτή την κατάσταση.

Ο Ιντέγε δεν έχει επίσημη συμμετοχή από την 1η Ιουλίου 2017 και μετά. Εκτοτε προπονείται μόνο με τη δεύτερη ομάδα της Τιανζίν Τέντα. Και αυτό διότι λόγω της συμπλήρωσης των θέσεων μη Κινέζων στην πρώτη ομάδα, όσοι… περισσεύουν, είτε παίρνουν μεταγραφή είτε υποβιβάζονται στις θυγατρικές, για να μην τιμωρηθεί ο σύλλογος. Δεν κατάφερε να φύγει το καλοκαίρι, έμεινε 6 μήνες μεταξύ ατομικών προπονήσεων, γυμναστηρίου, πισίνας και ποδηλάτου και πλέον προετοιμάζεται για να μπορέσει να βρει ομάδα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχει δεχθεί προσφορά από σημαντική γερμανική ομάδα, η οποία εμφανίζεται διατεθειμένη να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τους Κινέζους. Την ίδια στιγμή που ο ατζέντης του ψάχνεται και στην Αγγλία για να μπορέσει να του βρει λύση.

Στόχος του Ιντέγε είναι να πάει σε κάποια ομάδα που θα πάρει με το καλημέρα συμμετοχές και σημαντικό ρόλο. Καθώς επιθυμεί να διεκδικήσει μία θέση στην 23άδα της Νιγηρίας για το Μουντιάλ του 2018. Δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι προσέγγισε τον Θρύλο, εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει «ντυθεί» ξανά στα ερυθρόλευκα ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν (και παραμένει) εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.

Εντούτοις, κόντρα σε όλα τα παραπάνω, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό αναφορικά με την περίπτωση του Ιντέγε. Ο 30χρονος φορ αμείβεται με 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Τιανζίν Τέντα και έχει συμβόλαιο έως το 2020. Λόγω της κόντρας που έχει με τους ιθύνοντες του κινεζικού συλλόγου, διαμήνυσε σε κάθε τόνο πως ακόμη κι αν βρει ομάδα, θα πρέπει να του καλύψει η νυν ομάδα τη διαφορά που θα προκύψει. Μάλιστα, για να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του, και να μην προσπαθήσει να διεκδικήσει όλο το συμβόλαιο, φέρεται να ζήτησε να φύγει ως ελεύθερος, με… αποζημίωση 4 εκατ. ευρώ! Κάτι που προς το παρόν δεν έχει γίνει αποδεκτό.

Θα πρέπει να τονιστεί, πάντως, ότι ο Ιντέγε έχει δικαίωμα να κινηθεί νομικά εναντίον της κινεζικής ομάδας για μείωση προσωπικότητας. Κάτι που δύσκολα θα κάνει, ωστόσο, καθώς προτιμάει να βρεθεί λύση με συζητήσεις και να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποζημίωση γίνεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ