Συγκινητικό: Νεαρός φίλαθλος της Μπολιβάρ ικετεύει τον αδερφό του Καγιεχόν να μην φύγει! (vid)

Συγκινητικό: Νεαρός φίλαθλος της Μπολιβάρ ικετεύει τον αδερφό του Καγιεχόν να μην φύγει! (vid)

Ο Χουάνμι Καγιεχόν, αδερφός του Χοσέ Μαρία της Νάπολι, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Μπολιβάρ της Βολιβίας και ένας μικρός θαυμαστής του προσπάθησε να τον μεταπείσει, σε μια ιδιαίτερα «φορτισμένη» σκηνή.

Σκηνές που δείχνουν την αγνή αγάπη για την ομάδα σου, την λατρεία για τα είδωλά σου, ή αλλιώς το ποδόσφαιρο στα καλύτερά του.

Σκηνή όπως αυτή που διαδραματίστηκε στην Βολιβία, ανάμεσα στον Χουάνμι Καγιεχόν, τον αδερφό του Χοσέ Μαρία της Νάπολι και νεαρό θαυμαστή του, θα πρέπει σίγουρα να θεωρείται από τις στιγμές του 2019.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Χουάνμι Καγιεχόν, που στο παρελθόν έχει κάνει και ένα μικρό πέρασμα από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Λεβαδειακό, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αποχωρεί από την νυν ομάδα του, την Μπολιβάρ.

Ο Ισπανός στράικερ αγωνιζόταν στο σύλλογο της Βολιβίας από το 2013, έχοντας σημειώσει περισσότερα από 125 τέρματα με τη φανέλα του συλλόγου.

Ο 32χρονος λοιπόν, με ανακοίνωση στα social media ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι αποχωρεί από το κλαμπ λόγω προσωπικών προβλημάτων, ξεκαθαρίζοντας ότι θα κρατήσει για πάντα «φυλαγμένα στην καρδιά του» τα έξι αυτά χρόνια.

O Ίβηρας είπε λοιπόν αντίο στους φιλάθλους, στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Ρόγιαλ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ένα μικρό αγόρι πήγε να βρει το ίνδαλμά του και γονάτισε μπροστά του, ικετεύοντάς τον να μείνει, με τον Καγιεχόν να «λυγίζει» μπροστά στο συγκινητικό θέαμα.

Οι δυο τους έμειναν αγκαλιασμένοι για αρκετή ώρα, με τον ποδοσφαιριστή να χαρίζει στον πιτσιρικά την φανέλα του, προκειμένου να τον… παρηγορήσει.

Μπορεί να μην κατάφερε να τον μεταπείσει, αλλά σίγουρα ο μικρός φίλος της Μπολιβάρ, θα έχει τη φανέλα του ινδάλματός του σε περίοπτη θέση στο δωμάτιό του.

https://twitter.com/SC_ESPN/status/1211085053096316934

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ