«Ο Πρίγιοβιτς αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες»

«Ο Πρίγιοβιτς αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες»

Η αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Αλ Ιτιχάντ είναι θέμα ημερών και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει τελειώσει το ζήτημα της μεταγραφής του σε ευρωπαϊκό σύλλογο, σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ.

Ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ ο πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ έχει πάρει ήδη το «πράσινο φως» από τον σύλλογό του για να φέρει πρόταση, από τη στιγμή που ο προπονητής της ομάδας και πρώην του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Τα πράγματα φαίνονταν στην αρχή ιδανικά στη Μέση Ανατολή, αλλά η αλλαγή σκυτάλης στον προεδρικό θώκο του συλλόγου από την Σαουδική Αραβία και ορισμένες δεσμεύσεις που είχαν δοθεί στον πρώην φορ του ΠΑΟΚ δεν τηρήθηκαν, αφού η τωρινή διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ δεν αναγνώρισε όσα είχαν συμφωνηθεί από τους προκατόχους της.

Ο Ολλανδός τεχνικός προτιμά άλλες λύσεις για την κορυφή της επίθεσης και ο Σέρβος killer έχει κινήσει διαδικασίες για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ενδιαφέρον έχει προκύψει ήδη από Κίνα, Ιαπωνία, Νότιο Κορέα, ενώ πιθανός προορισμός, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ είναι ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας επίσης παραμένει «ζεστό», με την πιθανότητα να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας να παραμένει υπαρκτό.

 Οι προτάσεις είναι σε επίπεδα που αφήνουν ικανοποιημένη την Αλ Ιτιχάντ και καλύπτουν το μισθό του, που κυμαίνεται στα 5,3 εκατ. ευρώ το χρόνο.  Σίγουρο είναι πάντως ότι ο Πρίγιοβιτς θα φύγει πιθανότατα με δανεισμό μέχρι τον Ιούνιο του 2021, ενώ στην όποια συμφωνία θα περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς.
 Ο Σέρβος φορ έχει πραγματοποιήσει 26 εμφανίσεις συνολικά με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, σημειώνοντας 12 γκολ και 5 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ