Ιντέγε : «Ελπίζω να φύγω δανεικός από την Τιαντζίν»

Ιντέγε : «Ελπίζω να φύγω δανεικός από την Τιαντζίν»

Την ελπίδα του να φύγει ως δανεικός από την Τιαντζίν εξέφρασε ο Νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Ο Μπράουν Ιντέγε συνεχίζει να μην περνάει και τις καλύτερες στιγμές του στην Κίνα. Ο Νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Τιαντζίν και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο διαφυγής. Άλλωστε, ο 29χρονος φορ θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα στην οποία θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται ώστε να βρεθεί στο ρόστερ της Εθνικής του ομάδας ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπως σας ενημερώσαμε σχετικά.

Ο Ιντέγε εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει ως δανεικός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Νιγηρίας, scorenigeria.com.ng. Να αναφέρουμε επίσης, ότι με τη φανέλα της Τιαντζίν, μετράει 15 συμμετοχές με μόλις 4 γκολ.

«Ελπίζω να πάω κάπου ως δανεικός από την ομάδα, αφού έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Ο ατζέντης μου δουλεύει επάνω σε αυτό και πιστεύω πως όταν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, θα γνωρίζω πού θα είμαι», τόνισε αρχικά και ξεκαθάρισε ότι ο υποβιβασμός του στην δεύτερη ομάδα ήταν εντελώς μια παρεξήγηση.

«Είπαν πως δεν ήμουν χαρούμενος στην ομάδα και πως δεν θα μπορούσα να είμαι συγκεντρωμένος γιατί η οικογένειά μου δεν μπορούσε να έρθει στην Κίνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ