«Λουκέτο» ως τον Μάιο στο MLS

«Λουκέτο» ως τον Μάιο στο MLS

Στα βήματα της Αγγλία και οι ΗΠΑ...

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (σε συνεννόηση με τις Premier League και EFL) να επεκτείνει την αναστολή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων λόγω της έξαρσης του ιού COVID-19, τουλάχιστον έως την 30η Απριλίου (από 04/04 που ήταν η αρχική ημερομηνία) και η αμερικανική Λίγκα (MLS), ακολούθησε τα… βήματα των ‘Αγγλων.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του MLS ανακοίνωσε πως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα επεκτείνει την αναβολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας για τις επόμενες εβδομάδες (τουλάχιστον), αν και η αρχική απόφαση που είχε πάρει, η εκτελεστική επιτροπή του πρωταθλήματος πριν από μόλις μία εβδομάδα, είχε οριοθετήσει τη διακοπή της Λίγκας -αρχικά- για ένα μήνα.

Όπως τόνισε η αρμόδια επιτροπή του MLS, παρά την επέκταση της αναστολής «…στόχος είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ακόμα και αν οι ημερομηνίες πάνε αρκετά αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό». Το δεδομένο είναι πως πλέον η διακοπή θα «πιάσει» και τις πρώτες μέρες του Μαΐου κι εν συνεχεία θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης και των δεδομένων που θα υπάρχουν εκείνες τις ημέρες.

Το πρωτάθλημα των ΗΠΑ ξεκίνησε στις 8 Μαρτίου και πρόλαβε να ολοκληρώσει μόλις δύο αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ