Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μαζί ενάντια στον κορωνοϊό!

Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μαζί ενάντια στον κορωνοϊό!

Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ αφήνουν στην άκρη την αντιπαλότητά τους και προχωρούν ενωμένες στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Όλος ο κόσμος μάχεται απέναντι στον κορωνοϊό που έχει πλήξει τόσο την Ευρώπη αλλά και την Αμερική τις τελευταίες εβδομάδες, με την Αργεντινή να είναι μια από τις χώρες που έχει αρκετά κρούσματα από τον ιό.

Οι αθλητικές διοργανώσεις αναβλήθηκαν επ’ αόριστον και φυσικά το ποδόσφαιρο, με τους δυο μεγαλύτερους συλλόγους της Αργεντινής, την Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ να ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Οι δυο ομάδες αφήνουν στην άκρη την αντιπαλότητά τους και προχωρούν ενωμένες για να ξεπεράσουν το πρόβλημα του covid-19.

Όπως ανακοινώθηκε, οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της Αργεντινής θα διαθέτουν τις εγκαταστάσεις του για την ανακούφιση και την φιλοξενία ανθρώπων που έχουν ταλαιπωρηθεί από την πανδημία του κοροναϊού. Μία κίνηση την οποία ξεκίνησε η Σαν Λορέντζο και αμέσως ακολούθησαν και άλλοι σύλλογοι της Αργεντινής, όπως η Νιούελς και η Ροσάριο Σεντράλ.

Η ανάρτηση της Μπόκα Τζούνιορς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ