Η Μπόκα του Σολδάνο προσφέρει το γήπεδό της για να γίνει νοσοκομείο!

Η Μπόκα του Σολδάνο προσφέρει το γήπεδό της για να γίνει νοσοκομείο!

Η Μπόκα Τζούνιορς και άλλοι 13 ποδοσφαιρικές ομάδες σε Αργεντινή και Βραζιλία, προσφέρουν τα γήπεδά τους για να μετατραπούν σε κέντρα περίθαλψης κατά του φονικού κορωνοϊού.

Ο αθλητισμός ενώνει. Ενώνει και βοηθάει στις δύσκολες στιγμές. Οπως αυτή που βιώνουμε μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού και την ραγδαία άνοδο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων παγκοσμίως.

Στη Λατινική Αμερική, όπως και στην Ευρώπη, δίνουν μεγάλη μάχη απέναντι στον Covid-19, ωστόσο, τα όπλα που έχουν στη διάθεσή τους είναι πολύ λίγα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον φονικό ιό.

Τα νοσοκομεία είναι πολύ λίγα και οι γιατροί-νοσηλευτές κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τους συνανθρώπους μας. Σε αυτή τη μάχη μπαίνουν και οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής, καθώς όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, 14 σύλλογοι σε Αργεντινή και Βραζιλία προσφέρουν τα γήπεδά τους για να μετατραπούν σε κέντρα περίθαλψης κατά του φονικού κορωνοϊού.

Ανάμεσα στους συλλόγους που ανοίγουν τα γήπεδά τους για να βοηθήσουν στην περίθαλψη των ανθρώπων που έχουν χτυπηθεί από τον κορωνοϊό είναι η Μπόκα Τζούνιορς τους Σολδάνο, αλλά και οι Νιούλες Ολντ Μπόις, Σαν Λορένσο, Σάντος, Κορίνθιανς και Σάο Πάουλο. Οι αθλητικοί σύλλογοι στέκονται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Μια πολύ σπουδαία πρωτοβουλία από τις ομάδες της Λατινικής Αμερικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ