Βαλντάνο για Ροναλντίνιο: «Άλλο να είσαι χαζός και άλλο εγκληματίας»

Βαλντάνο για Ροναλντίνιο: «Άλλο να είσαι χαζός και άλλο εγκληματίας»

Ο Χόρχε Βαλντάνο μίλησε για τον Ροναλντινιο και την περιπέτεια του στη φυλακή της Παραγουάης σχολιάζοντας τη ζωή του Βραζιλιάνου σταρ με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο παλαίμαχος Αργεντίνος ακραίος επιθετικός Χόρχε Βαλντάνο, σε άρθρο του στην ισπανική εφημερίδα «El Pais», σχολιάζοντας την πρόσφατη περιπέτεια του Ροναλντίνιο στην φυλακή της Παραγουάης, ζητάει από όλους να αφήσουν ήσυχο το «χαμογελαστό παιδί του ποδοσφαίρου».

Ακόμα ο Βαλντάνο στο άρθρο του τονίζει πως «Είναι άλλο θέμα να είσαι ‘χαζός’, όπως ήταν η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο δικηγόρος του, και άλλο να είσαι εγκληματίας».

«Ο Ροναλντίνιο έμεινε μερικές εβδομάδες στη φυλακή. Αν όλοι οι εγκληματίες ήταν σαν τον Ροναλντίνιο, τότε όλος ο κόσμος θα έπρεπε να είναι στην φυλακή. Είναι άλλο θέμα να είσαι ‘χαζός’, όπως ήταν η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο δικηγόρος του, και άλλο να είσαι εγκληματίας.

Όπως συμβαίνει με τόσους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, για αυτόν η ζωή είναι πάντα γιορτή. Το μοναδικό μέρος που ο Ροναλντίνιο έκανε την ανατροπή και συμπεριφερόταν διαφορετικά ήταν το γήπεδο» σχολίασε ο Βαλντάνο στο άρθρο του με τίτλο: «Αφήστε τον Ροναλντίνιο στην ησυχία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ