Διαψεύδει ο ατζέντης του Στραματσιόνι για το Ιράν (pic)

Διαψεύδει ο ατζέντης του Στραματσιόνι για το Ιράν (pic)

Ο μάνατζερ του Ιταλού προπονητή διέψευσε ότι ο πρώην τεχνικός του Τριφυλλιού βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Ιράν.

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσιόνι, να βρίσκεται σε επαφές με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας, προχώρησε ο εκπρόσωπος του 44χρονου προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο Φεντερίκο Παστορέλο αναφέρει στο Instagram: «Σε σχέση με την είδηση που εμφανίστηκε στα media παγκοσμίως τις τελευταίες ημέρες για υποτιθέμενες επαφές μεταξύ του γραφείου μας PP Sport Management και της ιρανικής ομοσπονδίας, για λογαριασμό του Αντρέα Στραματσόνι -που επαναλαμβάνει τη βαθιά του στοργή για τους Ιρανούς με τους οποίους θα είναι για πάντα δεμένος- θα ήθελα να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό για τη δουλειά που κάνει το νυν τεχνικό επιτελείο του Ιράν. Ο Αντρέα εύχεται μάλιστα κάθε επιτυχία στο τεχνικό τιμ του Ιράν για να πετύχει όλους τους επαγγελματικούς του στόχους με την εθνική ομάδα της χώρας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προπονητής της εθνικής ομάδας στο Ιράν τη δεδομένη στιγμή είναι ο Ντράγκαν Σκόσιτς, ενώ στο παρελθόν ο Στραματσιόνι είχε περάσει από τη χώρα ως προπονητής της Εστεγκλάλ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ