Η CONMEBOL αρνητική στις αλλαγές της FIFA

Η CONMEBOL αρνητική στις αλλαγές της FIFA

Η ομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής είναι αντίθετη με τις αλλαγές που πραγματοποίησε στο ποδόσφαιρο η FIFA, όπως ξεκαθάρισε και ο πρόεδρος, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ.

Η απόφαση της FIFA να επιτρέψει προσωρινά έως και πέντε αλλαγές ανά αγώνα για να προστατεύσει τους αθλητές μετά τη μεγάλη αποχή, δεν είχε θετικές αντιδράσεις.

«Αυτή η αλλαγή μας προκάλεσε έκπληξη, δεν πραγματοποιήθηκε σε συνεννόηση με τη συνομοσπονδία μας», δήλωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνκεζ, πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL) στο twitter.

Η FIFA ανακοίνωσε ότι στις ομάδες θα επιτρέπονται έως και πέντε αλλαγές ανά αγώνα, αντί των συνηθισμένων τριών, ως προσωρινό μέτρο.

Η αλλαγή των κανόνων θα επιτρέπεται σε όλα τα πρωταθλήματα που πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο Ντομίνγκεζ δήλωσε ότι η CONMEBOL θα καλέσει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων μαζί για να αναλύσει την απόφαση «για να αποφασίσει εάν είναι βολικό να την υιοθετήσει σε διοργανώσεις της Νότιας Αμερικής», όπως το Copa Libertadores.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ