Κάρλος Τέβες : Παρουσιάστηκε από την Μπόκα Τζούνιορς (pic)

Κάρλος Τέβες : Παρουσιάστηκε από την Μπόκα Τζούνιορς (pic)

Με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς φωτογραφήθηκε ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος παρουσιάστηκε την Τρίτη (9/1) μαζί με τον Εμάνουελ Μας από τον πρόεδρο του συλλόγου.

Την παρουσίαση των Κάρλος Τέβεζ και Εμάνουελ Μας, των δύο τελευταίων -χρονικά- αποκτημάτων της Μπόκα Τζούνιορς πραγματοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντανιέλ Ανγκελίτσι, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (9/1) προπόνησης της ομάδας.

Ο 53χρονος παράγοντας ευχαρίστησε την Shanghai Shenhua που διευκόλυνε την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του πρώτου, για τον οποίο δεν αξίωσε χρήματα, δηλώνοντας «χαρούμενος και περήφανος που ο Κάρλος επέστρεψε στο σπίτι του».

«Γύρισα γιατί θέλω να κερδίσω το Copa Libertadores, όπως όλοι οι οπαδοί της Μπόκα. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο στη διετία μου εδώ, νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ», δήλωσε ο 33χρονος πλέον Καρλίτο, που ξεκινά την τρίτη του θητεία στο σύλλογο.

O 33χρονος επιθετικός ξεκίνησε από τα τμήματα της Μπόκα (αποκτήθηκε στα 12 από την All Boys), έφθασε ως την πρώτη ομάδα, το 2005 μετακόμισε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Κορίνθιας και από εκεί στην Ευρώπη, παίζοντας κατά σειρά σε Γουέστ Χαμ (2006/07), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2007-2009), Μάντσεστερ Σίτι (2009-2013) και Γιουβέντους (2013-2015).

Το 2015 επέστρεψε στην Μπόκα, τον περασμένο Γενάρη όμως αποδέχθηκε την εξωπραγματική πρόταση της Shangai Shenhua. Στην Κίνα δεν κατάφερε να στεριώσει (20 συμμετοχές, 4 γκολ, 5 ασίστ) και ενώ μπορούσε κάλλιστα να «καθίσει» στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του, προτίμησε την επιστροφή του στο «σπίτι του», το Bombonera, από όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ